lördag 20 februari 2010

Tankefel

En bidragande orsak till att det framöver kan bli något lättare att få debet och kredit att gå ihop är att det inte längre är spelarnas marknad på samma sätt som de senaste åren.

Ekvationen debet och kredit drivs inte av förhållandet spelare vs klubb. Den drivs av konkurrensen mellan de olika klubbarna på den marknad man verkar på. Och även i framtiden kommer klubbarna att tävla med varandra om att vinna SM guld, om att nå europacupspel och om att undvika nedflyttning. Eller hur?

Och för att uppnå sina mål konkurrerar klubbarna, med till buds alla stående medel, med varandra om de bästa spelarna. Det är denna dynamik som driver förhållandet mellan debet och kredit.

Den enda slutsatsen som går att dra är att det framöver blir lika svårt at få debet och kredit att gå ihop som det är idag.

3 kommentarer:

Adam sa...

http://www.fotbollskanalen.se/1.1517976/2010/02/19/hbk_gor_mangmiljonforlust_sparar_pa_loner

Another one bites the dust...

FåtöljStrategen sa...

Korrekt iakttagelse.

För även om det blivit billigare att köpa spelare, så får ju klubbarna samtidigt sämre betalt för de spelare som de säljer.
.

bond touch wholesale uk sa...

Och för att uppnå sina mål konkurrerar klubbarna, med till buds alla stående medel, med varandra om de bästa spelarna. Det är denna dynamik som driver förhållandet mellan debet och kredit. locket necklace wholesale france , locket necklace wholesale uk